Blockchain in
Jip-en-Janneketaal

“Met deze lezing over blockchain leer je binnen 30 minuten alles dat je moet weten”

Tijdsduur

Binnen een half uur kennismaken met blockchain of een diepgaand verhaal over de impact van deze technologie? De tijdsduur van de lezing is perfect af te stellen op uw schema.

Maatwerk

Benieuwd welke impact blockchain op uw organisatie heeft? Tijdens de lezing brengen we binnen een half uur de kansen en bedreigingen voor uw organisatie in kaart.

Helder

De lezing is voor iedereen te volgen. Van de technisch directeur tot de conciërge. Tijdens een helder en luchtig verhaal maakt iedereen kennis met deze impactvolle technologie.

Lezing over blockchain | Blockchain in Jip-en-Janneketaal

Lezing blockchain

Ruim de helft van de Nederlandse IT-beslissers voelt dat blockchain impact op hun organisatie zal hebben. Anderzijds vinden zijn de technologie nog moeilijk te behappen. Zit u in die situatie? Dan biedt deze lezing uitkomst.

Blockchain is een van de meest impactvolle technologische ontwikkelingen sinds de komst van het internet. Elke sector waarin informatie een cruciale rol speelt zal op een manier geraakt te maken krijgen met deze technologie.

Door het gemak waarmee in blockchainstartups geïnvesteerd kan worden is er een overvloed aan informatie over blockchain te vinden op het internet. Veel van deze kennis is toegespitst op het binnenhalen van investeerders óf extreem wollig geschreven.

Heeft u, net als vele anderen, hierdoor moeite om blockchain écht te bevatten? Dan biedt deze lezing uitkomst. Tijdens een heldere en informatieve presentatie van een uur maakt u kennis met de technologie die het internet én onze economie voorgoed veranderd.

In tegenstelling tot veel van zijn collega-sprekers legt Thijs blockchain niet uit aan de hand van vage metaforen. In kraakheldere taal hoort u wat blockchain is en hoe deze technologie nou eigenlijk werkt. Tijdens de lezing leggen we de nadruk op de kansen en bedreigingen die deze technologie voor uw organisatie met zich meebrengt.

Achteraf is er altijd ruimte voor vragen om ook de laatste vraagtekens rondom blockchain te doen verdwijnen. Zo zijn u en uw collega’s binnen een uur gewapend met de juiste kennis om blockchain in uw strategie op te nemen.

Wat is blockchain?

Blockchain is een technologie die ontwikkeld is om de opslag en uitwisseling van informatie te decentraliseren. Door middel van een blockchain kan een database beheerd worden door partijen die allemaal gelijk aan elkaar zijn.

Elke wijziging of toevoeging wordt door de beheerders gecontroleerd en geverifieerd. Is alles in orde? Dan wordt de wijziging definitief doorgevoerd en is ze onomkeerbaar.  

Wordt er in uw primaire proces veel gebruik gemaakt van informatie die door verschillende partijen beheerd wordt? Dan biedt blockchain de kans om dit proces aanzienlijk te versnellen. Informatie op een blockchain is namelijk áltijd snel voor handen en betrouwbaar.

Voor sectoren waarin wordt toegezien op de overdracht van waardevolle informatie ziet de toekomst er minder zonnig uit. Door een combinatie van smartcontracts, digitale identeit en gedigitaliseerde aktes kan bijvoorbeeld een pand zonder notaris van eigenaar wisselen. 

Thijs Tempel: blockchain spreker
Thijs Tempel

SPREKER OVER BLOCKCHAIN

Thijs kwam op jonge leeftijd al in aanraking met de blockchain- en cryptowereld. Sindsdien gebruikt hij die ervaring om bedrijven te wapenen met de juiste kennis over blockchain.

Blockchain is een thema waarmee Thijs zich al sinds zijn tiernerjaren bezighoudt. Op zijn negentiende kocht hij zijn eerste crypto’s zonder echt te weten waar hij precies aan begon. Naarmate de waarde van die investering bleef stijgen voelde hij zich toch gedwongen om zich goed in de materie te verdiepen.

Na vele jaren zelfstudie is Thijs inmiddels een expert op het gebied van blockchain. Ingewikkelde technologieën als blockchain en bitcoin weet hij altijd te vertalen naar een helder verhaal.

Vanuit die expertise heeft hij een van Europa’s grootste bitcoinbeurzen geholpen met het uitleggen van deze technologie aan hun klanten. Na een kort avontuur als contentschrijver bij BTC Direct focust hij zich volledig op het geven van lezingen over blockchain en bitcoin.

Tegenwoordig heeft Thijs zich ontpopt tot veelgevraagd spreker op het gebied van blockchain en bitcoin. Hij spreekt vooral voor banken en ondernemers, maar ook onderwijsorganisaties en gemeenten behoren tot zijn klanten.

OFFERTE AANVRAGEN

Niet tevreden? Dan betaalt u niets!

  • Tarief: €1245,- excl. BTW, excl. €100,- ‘tikkiekorting’
  • Prijs is inclusief voorbereiding, bespreking en reistijd
  • Korting als u op de dag van de lezing per ‘tikkie’ betaalt
  • Bent u niet tevreden? Dan stuur betaalt u niets.

Ruim de helft van de Nederlandse IT-beslissers voelt dat blockchain impact zal hebben op hun organisatie. Toch vinden zij deze technologie nog moeilijk te bevatten. Zit u ook in die situatie?

Dan biedt deze lezing over blockchain uitkomst. Binnen een uur weten u en uw collega’s alles dat voor uw organisatie belangrijk is. Nog diezelfde dag kunt u beslissen op welke manier u deze technologie in uw strategie verwerkt.

Voor een offerte kunt u het formulier hiernaast invullen. Geeft u daarbij aan naar wat voor kennis u precies opzoek bent? Dan zorg ik dat ik de lezing daar goed op afstem. Liever telefonisch contact? Dat kan via +316 5770 6049

Email

Info[at]ThijsTempel.com

Social Media

LinkedIn | Twitter